Ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray Demir'in eski nişanlısı gözaltına alındı

Ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray Demir'in eski nişanlısı gözaltına alındı
Antalya'da 2 yıl önce akrabasının cinsel istismarına maruz bırakılan 17 yaşındaki Nuray Demir, otel odasında ölü bulundu. Demir'in boğazında kızarıklıklar olduğu, boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Antalya'da 18 Ocak 2020 günü annesinin kuzeni olan Birol K.'nın cinsel istismarına maruz kaldığını belirten Nuray Demir, teyzesiyle birlikte polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Birol K. suçlamaları kabul etmezken, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Antalya 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada hakim karşısına çıkan Birol K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Nuray Demir'e  ulaşamayan yakınları, kayıp ihbarında bulundu.

Dün saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan otel odasını temizlemek için giren görevliler, Nuray Demir'in cansız bedenini buldu. Nuray Demir'in boynunda kızarıklıklar olduğunu belirleyen polis, boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde duruyor. 

'YA YÜZÜĞÜ TAKARSIN YA DA SENİ ÖLDÜRÜRÜM' DEMİŞ

Nuray Demir'in teyzesi Nur Çevik de yeğeninden haber alamadıkları andan itibaren polis merkezine giderek, kayıp ihbarında bulunduklarını belirtip, "Nuray'ın beraber dışarı çıktığı arkadaşı, nişanlısı T.B.'nin yeğenimi tehdit ettiğini söyledi. Bunu polise de söyledim. Nuray'ı, zorla kolundan tutarak otele götürmüş" diye konuştu. 

Nuray'ın kız arkadaşıyla sinemaya gitmek için evden çıktığını kaydeden Nur Çevik, "Daha sonra nişanlısı T.B., Nuray'ı arayarak son bir kez konuşmak istediğini söylemiş. Nişanlısı, Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışıyor. Arkadaşı da bu duruma şahit. Nişanlısı Nuray'ı tehdit ediyor. 'Ya benimle tekrar barışır, nişan yüzüğünü takarsın ya da seni öldürürüm' diye tehdit ediyor. Nuray'ı zorla konuşmak için otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi. 

Nuray'ın, nişanlısı T.B.'den ayrıldığını söyleyen Çevik, "Nişanlısı aşırı kıskanç bir insandı. Nişanı atmıştı. Nişanlısı T.B., buraya gelerek barışmak istemiş. Nuray da bunu istemedi" diye konuştu. 

Öte yandan Demir'in cansız bedenindeki incelemede; yüzünde küçük kanamalar, boynunda morluklar olduğu, kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası belli olacağı öğrenildi. Eski nişanlı T.B. gözltına alındı.

(DHA)

Gündem