AKP, tanıtım paylaşımında DEVA Partisi'nin mitingini kullandı

AKP, tanıtım paylaşımında DEVA Partisi'nin mitingini kullandı
AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanlığı, sosyal medyadaki tanıtım paylaşımına DEVA Partisi'nin Gaziantep mitinginde çekilen bir fotoğrafı ekledi.

AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanlığı, DEVA Partisi'nin Gaziantep mitinginde çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Şehitkamil AK Parti İlçe Başkanlığı'nın paylaşımında “Gaziantep belediyelerimizin elinin değdiği her yer güzel. Gazi şehrimiz günden güne daha çok büyüyen ve daha çok güzelleşen şehir” denildi.

Paylaşıma kentin çeşitli bölgelerinde yapılan köprülü kavşakların fotoğraflarının yanı sıra, DEVA Partisi'nin 20 Mayıs'ta İstasyon Meydanı'nda yaptığı mitinginde çekilmiş bir fotoğrafı da eklendi. Paylaşım daha sonra bilindi.

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul, “AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı GaziantepYaptı etiketine partimizin Gaziantep mitingine ait görüntüleri kullanmış. Kalabalık miting görüntülerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. İhtiyacınız olan diğer fotoğraflar için gaziantepdeva hesabını takibe alın” yorumu yaptı.

Gündem