AKP'li Menekşe: Paraguay’a tarım, hayvancılık konusunda eğitim verebiliriz

AKP'li Menekşe: Paraguay’a  tarım, hayvancılık konusunda eğitim verebiliriz
Paraguay Dostluk Grubu Başkanı ve AKP Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Küçükbaşı sadece et olarak görüyorlar. Türkiye’nin bu konuda açık olduğunu, gerekirse Paraguay’a heyet gönderip, tarım, hayvancılık, büyükbaş ve küçükbaş konusunda eğitim verebileceğimizi ifade ettim" dedi.

Paraguay Dostluk Grubu önceki hafta Paraguay'a giderek temaslarda bulundu. Paraguay Dostluk Grubu Başkanı ve AKP Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Küçükbaşı sadece et olarak görüyorlar. Türkiye’nin bu konuda açık olduğunu, gerekirse Paraguay’a heyet gönderip, tarım, hayvancılık, büyükbaş ve küçükbaş konusunda eğitim verebileceğimizi ifade ettim" dedi.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'a konuşan Menekşe şunları söyledi: "Paraguay’da 7 gün temaslarda bulunduk. Gördük ki küçükbaş hayvancılıkta arazi ve hava şartları müsait olmasına rağmen gelişim gösterilmemiş.

Küçükbaşı sadece et olarak görüyorlar. Türkiye’nin bu konuda açık olduğunu, gerekirse Paraguay’a heyet gönderip, tarım, hayvancılık, büyükbaş ve küçükbaş konusunda eğitim verebileceğimizi ifade ettim. Paraguay Senato Başkanı Mario Abdo Benítez bundan çok memnun olacaklarını ifade etti."

Gündem