Antalya'da bir genç falezlerden düştü

Antalya'da bir genç falezlerden düştü
Antalya'da bir genç 30 metrelik falezlerden düştü. Manzarayı seyretmek isterken ayağı takılıp düşen Kamuran Aliyev'i itfaiye kurtardı.

Antalya'da falezlerde manzara seyretmek için bariyerleri aşan Kamuran Aliyev (20), dengesini kaybederek düştü. Yaklaşık 5 metre yuvarlandıktan sonra düz alandaki toprak zeminde kalan Aliyev, itfaiye tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, 17.00 sıralarında Fener Mahallesi Eski Lara Caddesi üzerinde yer alan falezlerde meydana geldi. Ahıska Türkü Kamuran Aliyev, falezlerde manzara seyretmek için demir bariyeri aştı. Bu esnada çimlerden ayağı kayan Aliyev, boşluğa düştü. Yaklaşık 5 metre yuvarlandıktan sonra küçük bir düz alanda durabilen Aliyev'in yardım seslerini duyan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla birlikte bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, halat yardımıyla aşağıya inerek burada Kamuran Aliyev'i basket sedyeye aldı. Yaklaşık 30 dakikalık çalışmanın ardından itfaiye ekipleri sedyeye bağlanan Aliyev'i, vatandaşların da yardımıyla yukarıya çıkardı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aliyev ambulansla hastaneye götürüldü. (DHA)

Gündem