Bebeğe cinsel istismarda bulunup tandırda boğmaya çalışan çocuk tutuklandı

Bebeğe cinsel istismarda bulunup tandırda boğmaya çalışan çocuk tutuklandı
Şanlıurfa'da 1,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup daha sonra öldürme girişiminde bulunan 16 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Şanlıurfa Akçakale'ye bağlı Sevimli Mahallesi'nde 12 Nisan'da evlerinin önünde 1,5 yaşındaki M.N.Y.'yi göremeyen yakınları, çevrede arama yaptı. M.N.Y., ekmek pişirmek için kullanılan tandır fırını yakınında yarı çıplak ve baygın halde bulundu. Yüzü ve ağzı küle bulanan ve başından darbe alan bebek, Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan çocuğun cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. İhbarla gelen güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmada, küçük kızı istismar eden şüphelinin H.Ö. olduğu belirlendi. Mahalle halkının linç etmek istediği H.Ö. ve ailesi, jandarma ekiplerince bölgeden tahliye edildi.

Gözaltına alınan H.Ö.'nün, cinsel istismarda bulunduğu küçük kızın başına briketle vurduğu ve tandırdaki küllere yüzünü bastırarak boğmaya çalıştığı belirlendi. Daha önce telefon dolandırıcılığı suçundan cezaevinde kaldığı da tespit edilen H.Ö. tutuklandı. Küçük kızın hastanedeki tedavisi ise sürüyor. (DHA)

Gündem