Canlı yayında 'Yazıklar olsun Meral Akşener' tepkisi
Yayınlanma:
Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit, Meral Akşener'in açıklamasının ardından CHP Genel Merkezi'ndeki gelişmeleri aktarırken kadraja giren bir kişi, "Yazıklar olsun Meral Akşener, yazıklar olsun" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarak, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağırdı. Bunun üzerine çok sayıda kişi Akşener ve İYİ Parti'ye tepki gösterdi.
Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit, Akşener'in açıklamasının ardından canlı yayında CHP Genel Merkezi'ndeki gelişmeleri aktardığı sırada kadraja giren bir kişi, "Yazıklar olsun Meral Akşener, yazıklar olsun" dedi. (Kısa Dalga)
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.