Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de: Erdoğan çok sayıda bürokratı görevden aldı

Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de: Erdoğan çok sayıda bürokratı görevden aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birçok kamu kurum ve kuruluşunda görevden alma ve atamalar gerçekleştirdi.

Resmi Gazete’nin son sayısına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birçok kamu kurum ve kuruluşunda görevden alma ve atamalar gerçekleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Kemal Çağatay İmirgi görevden alınırken yerine Serhat Köksal atandı. Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur, görevden alınırken yerine Haluk Yılmaz atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak görevden alındı.

Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürlüğü Yardımcılığına Faruk Cirit ve Murat Deliçay, Bütçe Genel Müdür Yardımcılığına, Ali Rençber, Ömer Nuri Türkşen, Halil İbrahim Kurdoğlu, İSEDAK ve Uluslarası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Koç atandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Bekir Emre Haykır getirildi. Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Mustafa Kemal Aran atandı.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur görevden alındı. Tongur’un yerine Haluk Yılmaz atandı.

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak görevden alındı.

Kahramanmaraş İl Müdürlüğüne Kadir Uysal atandı.

Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Kemal Çağatay İmirği görevden alındı. İmirgi’nin yerine Serhat Köksal atandı.

Gündem