Dersim Belediyesi elektriğinin kesilmesine direndi

Dersim Belediyesi elektriğinin kesilmesine direndi
Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye itfaiyesinin elektriğinin kesilmeye çalışıldığını açıkladı. Belediye personelinin direndiğini söyleyen Maçoğlu, "Kamu kurum ve kuruluşlarını birlikte çalışmaya davet ediyoruz" dedi.

'Komünist Başkan' olarak bilinen Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye itfaiye biriminin elektriğinin zorla kesilmek istendiğini, belediye personelinin buna izin vermediğini açıkladı. Maçoğlu "24 saat esasıyla çalışan, acil durumlara müdahale eden itfaiye biriminin elektriğini kesmeye kalkan bir anlayışı anlamamız mümkün değil" dedi.

Maçoğlu'nun konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

"Belediyemiz itfaiye biriminin elektriğini zorla kesmeye gelen görevlilere, belediye personelimizce müsaade edilmemiştir."

"24 saat esasıyla çalışan, acil durumlara müdahale eden itfaiye biriminin elektriğini kesmeye kalkan bir anlayışı anlamamız mümkün değil. Kamu kurum ve kuruluşlarını birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Kamunun bünyesinde, temel bir hak olan elektrik hizmetini özelleştirerek kamu kurumlarını çalışmaz hale getiriyorlar. Malum şirketi Dersim halkıyla birlikte mahkum edeceğiz!" (Kısa Dalga)

Gündem