Döner firması viral olan reklamı kaldırdı

Döner firması viral olan reklamı kaldırdı
Gündeme dair eleştirel mesajlar içeren döner reklamı bir süre sonra firma tarafından tüm sosyal medya hesaplarından kaldırıldı.

Baydöner firması yayınladığı reklamı kendisine ait tüm platformlardan kaldırdı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Baydöner yayınladığı reklam filminde zam, hayat pahalılığı, ülkesini terk eden gençler ve gergin siyasi gündeme dair mesajlar yer alıyordu.

WebTekno'dan aktarılan habere göre; 'Tadımız kaçmasın, biz öyle demeyelim de böyle diyelim' ifadesiyle yayılan ve kısa sürede viral hale gelen reklama sosyal medyada çok sayıda siyasi yorum de yapılmıştı.

Reklamda şu ifadeler yer alıyordu

“Bütün kış karanlıkta kalktık’ demeyelim de ‘Alışa alışa uyandık’ diyelim. ‘Herkes yurtdışına taşındı’ demeyelim de ‘Avrupalı çok tanıdığım var ya’ diyelim. ‘Ya ligin bile tadı kalmadı’ demeyelim ‘Başka hobiler ediniyoruz’ diyelim. Yani, şey… ‘Depoyu fulleyelim’ demeyelim, onu kim diyebilir, ‘Trafik kalmadı’ diyelim. ‘Hahyhhh’ demeyelim ‘İncinmişiz’ diyelim. ‘Büyük dertlerimiz var’ demeyelim de ‘Gündelik dertleri dert edemiyoruz’ diyelim. Yalnızca onun ‘dertsiz’ olabildiği şu günlerde; bir araya gelince dertlerin paylaşılarak hafiflediği ramazan sofralarına vesile olabiliyorsak ne mutlu.” (Kısa Dalga)

Gündem