Ekrem İmamoğlu, İBB ekibinin Muhammed Ahmed isimli çocuğu enkazdan kurtardığı anın görüntülerini paylaştı
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı etkileri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlere yönelik arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Bölgedeki depremzedelere ve arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için İBB ekibi de çalışmalarına devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İBB ekipleri tarafından kurtulan Suriye vatandaşı Muhammed Ahmed’e ait görüntüleri paylaştı.
Aferin Muhammed.
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) February 7, 2023
Suriye vatandaşı Muhammed Ahmed’i de arama kurtarma ekibimiz Antakya’da enkaz altıdan sağ bir şekilde kurtardı. pic.twitter.com/lSxwSqyex0
Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşırken şu ifadelere yer verdi:
"Suriye vatandaşı Muhammed Ahmed’i de arama kurtarma ekibimiz Antakya’da enkaz altıdan sağ bir şekilde kurtardı" (Kısa Dalga)
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.