Erdoğan'dan polislere: Haksız ithamlarla karşılaşıyorsunuz, aldırmayın

Erdoğan'dan polislere: Haksız ithamlarla karşılaşıyorsunuz, aldırmayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baltalimanı Polisevi’ndeki iftar programında konuştu. Erdoğan konuşmasında "Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini, haksız ithamlarla zan altında bırakıldıklarını görüyoruz. Sizler bunların hiçbirine aldırmayın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baltalimanı Polisevi’nde, "Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli ile İftar Programı"na katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmanın bazı satır başları şöyle:

Polislerimiz yerleşim yerlerinde, jandarmamız kırsalda, sahil güvenliğimiz kıyılarda ifa ettiği görevlerle vatandaşın huzurunu ve dolayısıyla devletimizin anlamını korumaktadır. Toplumun can ve mal güvenliğine yönelik her türlü tehditle mücadele etmek devletin asli görevidir.

"TÜRKİYE DÜNYANIN EN HUZURLU ÜLKELERİNDEN BİRİ"

Türkiye bölgesindeki krizlere, sığınmacı akınlarına rağmen dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri olarak öne çıktı. Güya medeni Avrupa'nın denizlerde ölüme terk ettiği sığınmacıları kurtararak tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik.

"POLİSLERİMİZ HAKSIZ İTHAMLARLA KARŞILAŞIYOR"

Zaman zaman polislerimizin haksız ithamlarla karşı karşıya kaldığını biliyoruz. Sizler buna aldanmayın. Cumhurbaşkanı olarak polislerimizle personellerinin önemli bir kısmını profesyonelleştirdiğimiz, jandarmamız ve sahil güvenlik personelinin de sonuna kadar yanındayım. (Kısa Dalga)

Gündem