Erkan Mumcu, Erdoğan'la görüşmeyi doğruladı: "Hal hatır sormaktan fazla bir şey konuşulmadı"

Erkan Mumcu, Erdoğan'la görüşmeyi doğruladı: "Hal hatır sormaktan fazla bir şey konuşulmadı"
Eski Bakan Erkan Mumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme yaptığı iddiasını doğruladı: "Görüşme Dolmabahçe’de değil Ankara’da gerçekleşti. Bir nezaket ziyaretiydi. Hal hatır sormaktan fazla bir şey konuşulmadı."

Eski Bakan Erkan Mumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme yaptığı iddiasını doğruladı.

Oda TV'den Caner Taşpınar'ın haberine göre  Mumcu, görüşmenin Dolmabahçe'de değil Ankara'da olduğunu ve yarım saatten daha az sürdüğünü belirtti.

Erkan Mumcu, görüşmeyi şöyle anlattı: “Birkaç ay önce, Milli Eğitim Bakanı’nın değişim arifesinde davet ettiler, bir görüşme gerçekleşti. Görüşme Dolmabahçe’de değil Ankara’da gerçekleşti. Bir nezaket ziyaretiydi. Hal hatır sormaktan fazla bir şey konuşulmadı. Bahsedildiği gibi politik içeriği olan bir konuşma gerçekleşmedi. Görüşme yarım saatten az sürdü. O dönemde orman yangınları vardı, ben meşgul etmek istemediğimi söyleyip ayrıldım. Ne seçim ittifakı ne siyasete dönüşle ilgili bir konu gündeme geldi."

Sabah yazarı Mahmut Övür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski bakanlardan Erkan Mumcu'nun bir süre önce bir araya gelerek 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdiğini yazmıştı.

Gündem