Gaziantep'te Suriyeli kadınları taciz eden 'Tiktok'çu yakalandı

Gaziantep'te Suriyeli kadınları taciz eden 'Tiktok'çu yakalandı
Gaziantep’te özel bir firmanın işlettiği aşevinin önünde sıra bekleyen Suriyeli kadınları taciz edip görüntüleri sosyal medyada paylaşan Eyüp Emrah Coşkun yakalandı.

Gaziantep'te özel bir aşevinin önünde sıra bekleyen Suriyeli kadınlar, güvenlik görevlisi yeleği giyen Emrah Coşkun’un tacizine maruz kaldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin tepki çekmesi sonrası Coşkun'un yakalandığı açıklandı.

Söz konusu görüntülerde Coşkun, üzerinde özel güvenlikçilere ait bir yelekle aşevinin önünde sıra bekleyen Suriyeli kadınları sözlü olarak taciz ediyor ve görüntülerini çekiyordu.

Coşkun, kadınlara "El sallayın, yüzünüzü saklamayın. Aç, aç, Eller havaya" dediği videoyu TikTok’ta paylaştı.

Görüntülerin tepki çekmesi sonrasında açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, Coşkun'un yakalandığını ve güvenlik görevlisi olmadığını duyurdu.

Vali Gül, "Gaziantep’te Özel bir firmanın işlettiği Aşevi önünde sıra bekleyen kadınları izinsiz olarak kayda alıp sosyal paylaşım sitesinde paylaşan E. C. emniyetimiz tarafından yakalanmıştır. Konu adli mercilere intikal ettirilmiştir. Görüntülerdeki kişi özel güvenlik görevlisi değildir" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem