Gonca Vuslateri ve Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye tepki: 'Siz ve geçici partiniz projesiniz'

Gonca Vuslateri ve Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye tepki: 'Siz ve geçici partiniz projesiniz'
Oyuncu Gonca Vuslateri ve Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz da, Cumhurbaşkanı adaylığı için gerekli 100 bin imzayı toplamasının ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Millet İttifakı’nın adayı oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan da 100’er bin imzayı toplayarak adaylıklarını kesinleştirdi.

İnce'nin 'sözde sanatçı' açıklamalarına Fazıl Say çok sert tepki göstermişti. İnce'nin sözlerine tepki gösterenlerden birisi de oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

2018 yılında İnce’yi desteklediğini belirten Vuslateri, “Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin.” diyerek paylaşımda bulundu.

'Siz ve geçici partiniz projesiniz'

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz da, Muharrem incenin videosunu alıntılayarak "siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahtan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size Asla Oy vermeyecektir! Sözde sanatçı" diye yazdı.

Daha önce Fazıl Say ve Şahan Gökbakar da İnce’ye tepki göstermişti

Gökbakar, “3 günde 1.8 milyon insanı evinden çıkarıp sinema salonuna getirebilen biri olarak, hayata bu siyasetçiler kadar iddialı bakamıyorum ya... 3 günde 50-60bin imzayı zor topluyorsunuz, %60 la Cumhurbaşkanı olucam diyosunuz... Bu nasıl bir özgüven vallaha ben daha anlayamadım...” şeklinde tweet atmıştı.

(Kısa Dalga)

Gündem