Her müdavimin rüyası: Barda mahsur kaldılar

Her müdavimin rüyası: Barda mahsur kaldılar
İstanbul'da bir bara giden üç arkadaş, acil işi çıkan mekan sahibinin kepenk indirip gitmesi sonucu 'mahsur kaldı'. BirGün gazetesi çalışanı olan üç gazeteci, 155'i arayarak 'kurtuldu'.

Olay, Kadıköy'de üç katlı bir mekanda gerçekleşti. BirGün çalışanları Deniz Güngör, İsmail Arı ve Mehmet Emin Kurnaz, üç katlı mekanın terasında otururken, mekan sahibi onları unutup dükkanı kapattı. Mahsur kaldıkları bardan polis tarafından 'kurtarılan' gazeteciler, yaşadıklarını sosyal medyada anlattı.

"Kadıköy'de üç kişi bira içmeye geldik. Ancak mekan sahipleri bizi unutup kepenk indirmiş" diyen İsmail Arı, şöyle devam etti: "Mekanda mahsur kaldık, 155'i aradık yardım istedik, bekliyoruz. Saçma sapan bir durumdayız. İçinde bulunduğumuz durumu aklımız almıyor... "

'155'İN TARİHİNE GEÇTİNİZ'

İsmail Arı, dışarı çıkmalarından sonra da şu paylaşımları yaptı:

"Memur beyler ve mekan sahipleri geldi. Çok şükür özgürüz. Polisler, 155'in tarihine geçtiniz dedi. Çok şükür kurtulduk. Kurtulmasak dolabı boşaltırdık :)

'HANIM ÇAĞIRDI, ACELEYLE ÇIKTIM'

*Mahsur kaldığımız mekan 3 katlıydı. Giriş katında oturmadığımız için kepenklerin indirildiğini, mekanın kapatıldığını fark etmedik.

Mekan sahibine bizi nasıl unuttun dedik. Adam hanım çağırdı aceleyle çıktım dedi :)"

Gündem