İçinde bir çocuğun bulunduğu arabayı çalan şüpheliyi gazeteciler yakalattı

İçinde bir çocuğun bulunduğu arabayı çalan şüpheliyi gazeteciler yakalattı
Konya'da 2 iş yerinden hırsızlık yapan Mustafa Arslanhan, sürücüsünü bıçakla tehdit ederek bir otomobili alıp kaçtı. Arslanhan,   kaçarken bir otomobile çarptı. Sürücü ile tartışan şüpheli, polislerin geldiğin görünce bu kez çarptığı içinde 6 yaşındaki Kayra Deniz'in bulunduğu otomobile binerek kaçtı. Şüpheli Arslanhan,  olayı takip eden Demirören Haber Ajansı (DHA) ekibi tarafından fark edilerek, polise durumun bildirilmesi ile yakalandı.
Olay, saat 09.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Arslanhan, Kule Caddesi'nde 2 iş yerinden bilgisayar kasası ve elektronik eşya çaldı. Ardından yaklaşık 200 metre ileride bir otelin önünde park halindeki 35 AUG 653 plakalı otomobiline binmek isteyen Selçuk Çelebi’yi , bıçakla tehdit edip aracı alıp kaçtı. Çelebi'nin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otomobildeki uydu takip cihazı sayesinde gittiği yer tespit edildi. 

KAZA YAPTI, YİNE OTOMOBİL ÇALDI 

Polisin takibi sırasında Arslanhan kaçtığı otomobille Mimar Sinan Mahallesi Nesimi Sokak'ta, komşusunun çocuğunu okuluna götüren Mehmet Kahramanoğlu'nun kullandığı   otomobile çarptı. Kazanın ardından Arslanhan ve sürücü Kahramanoğlu, araçlarından indi. Bu sırada polisin geldiğini gören Arslanhan, Kahramanoğlu'nu bıçakla tehdit edip, içinde çocuğun bulunduğu otomobile binerek kaçtı. Arslanhan'ın otomobil ile Sille Kavşağı civarında olduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

DHA EKİBİ GÖRDÜ

Mustafa Arslanhan, Fatih Işıklar Mahallesi Telaffuz Sokağa girip, otomobili fark edilmemesi için yolun kenarındaki iki aracın arasına park etti. Şüpheli, araçtaki çocukla bir apartmana doğru koşarken haberi takip eden DHA ekibi tarafından fark edildi. DHA muhabirlerinin verdiği bilgi üzerine gelen polisleri gören Arslanhan, Kayra Deniz'i bırakıp kaçtı. Bu sırada Asayiş Şube Müdürü Murat Ercan, çocuğu alıp sakinleştirdi. Kaçan Arslanhan, polis tarafından saklanmaya çalıştığı bir apartmanın bahçesinde yakalandı. Çocuk, ailesine teslim edilmek üzere polis merkezine götürülürken, şüpheli Arslanhan gözaltına alındı.  (DHA)

Gündem