İki aile arasındaki 'çeyrek altın' kavgasında Gülten Şencan'ı eşinin silahından çıkan kurşun öldürmüş

İki aile arasındaki 'çeyrek altın' kavgasında Gülten Şencan'ı eşinin silahından çıkan kurşun öldürmüş
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, düğünün ardından evinin önünde öldürülen Gülten Şencan'ın, karşı tarafın 'Biz sizin düğününüzde yarım altın takmıştık, siz neden çeyrek altın takıyorsunuz?' demesiyle çıkan kavgada vurulduğu ortaya çıktı. Gülten'i öldüren merminin, eşinin tabancasından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, Yılmaz Şencan tutuklandı.

Kandıra ilçesinde düğüne katılan Şencan ailesi, gelin ve damada çeyrek altın taktı. Karşı tarafın ‘Biz sizin düğününüzde yarım altın takmıştık, siz neden çeyrek altın takıyorsunuz?’ demesi üzerine tartışma yaşandı. Araya girenler, tarafları ayırdı. Daha sonra Şencan ailesinin evinin önünde buluşan taraflar, konuşmaya başladı.
İki taraf arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tabancayla kurşun yağdırdı. Gülten Şencan, Tarık Öztürk ve Tayfur Dağtekin vuruldu. Ağır yaralı olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Gülten Şencan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öztürk ve Dağtekin’in tedavileri ise devam ediyor.

Polisin yaptığı inceleme sonucu Gülten Şencan’ın eşi Yılmaz Şencan'nı silahından çıkan kurşunla öldüğü ihtimali değerlendirildi. YIlmaz Şencan tutuklandı.

Gülten Şencan’ın kuzeni Bayram Denizci, Takı meselesi nedeniyle başlamıştı kavga. ‘Ben yarım takmıştım, sen neden çeyrek altın taktın’ diyor ve sıkıntı başlıyor” dedi.

(DHA)

Gündem