Katil, kuzen çıktı: Amcasının oğlunu ve yengesini öldürdü, 3 kişiyi yaraladı

Katil, kuzen çıktı: Amcasının oğlunu ve yengesini öldürdü, 3 kişiyi yaraladı
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 30 yaşındaki Cebrail Yılmazer ile 67 yaşındaki annesi Fatma Yılmazer'i öldürüp, aileden 3 kişiyi de yaralayan saldırganın kuzen Ahmet Yılmazer (43) olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Ahmet Yılmazer, amcası ile aralarında husumet olduğunu söyledi.

Nurhak ilçesine bağlı Kartal Mahallesi'nde oturan Yılmazer ailesinin evine, gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarı ile bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Fatma Yılmazer'in hayatını kaybettiği saldırıda oğlu Cebrail Yılmazer, gelini Pınar Yılmazer (25) ile torunları Ayaz ve Irmak Yılmazer yaralandı.

Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cebrail Yılmazer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

AV TÜFEĞİ İLE YAKALANDI

Jandarma ekipleri, saldırının şüphelisi olarak Ahmet Yılmazer'i belirledi. Harekete geçen ekipler, Yılmazer'i Kartal Mahallesi kırsalındaki boş arazide av tüfeği ile birlikte yakaladı.

Amcası ile aralarında husumet bulunduğunu belirten Ahmet Yılmazer, sorgusunda saldırıdan pişman olduğunu söyledi. Yılmazer, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

Öte yandan yaşamını yitiren Fatma Yılmazer ile oğlu Cebrail Yılmazer'in cenazeleri, kılınan namazın ardından toprağa verildi. (DHA)

Gündem