Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Erdoğan'a peş peşe yanıt: "Koş Erdoğan koş"

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Erdoğan'a peş peşe yanıt: "Koş Erdoğan koş"
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a peş peşe yanıt geldi.

AKP'nin İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a peş peşe yanıt geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar" dedi ve sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

"Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et. Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir. Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!"



İmamoğlu ise İstanbul'a hizmet için çalıştıklarını vurgulayarak şunları yazdı:

"2,5 yılda yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle İBB’de 21.500 kişiye istihdam sağladık. 2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız." 




Gündem