Kılıçdaroğlu: Yakında iktidar olacağız, hesapların nasıl sorulduğunu herkese duyuracağız

Kılıçdaroğlu: Yakında iktidar olacağız, hesapların nasıl sorulduğunu herkese duyuracağız
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail'in Mavi Marmara baskınında öldürülen Topçuoğlu’nun ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Yakında iktidar olacağız, dosyaların nasıl açıldığını, hesapların nasıl sorulduğunu, Türkiye’nin itibarının nasıl korunduğunu herkese duyuracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail'in Mavi Marmara baskınında öldürülen 10 kişiden biri olan Çetin Topçuoğlu'nun ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası basına yaptığı açıklamada, iktidarın dış politikasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da öldürülmesi emrini vermekle itham edilen Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın Ankara'da ağırlanmasına da tepki gösterdi.

'ÜÇ BEŞ KURUŞ İÇİN KUCAKLAŞIYORSUNUZ'

Kılıçdaroğlu şu açıklamaları yaptı:

"Düne kadar her türlü eleştiriyi yaptığınız kişiyle kucaklaşıyorsunuz, üç beş kuruş için. Türkiye’nin itibarına hiç kimse gölge düşüremez. Yakında iktidar olacağız, dosyaların nasıl açıldığını, hesapların nasıl sorulduğunu, Türkiye’nin itibarının nasıl korunduğunu herkese duyuracağız. Bu ülke itibarlı bir ülkedir. Ülkenin itibarını devleti yöneten birisi ayaklar altına alamaz.

'KAŞIKÇI'NIN NİŞANLISI BASKI ALTINDA'

Hatice Cengiz’le görüşmek için kendisinden talebim oldu. Baskı altında, o görüşme gerçekleşemedi ama medya önünde şunu söyleyebilirim, kendisinin ve nişanlısının da hakkını ve hukukunu sonuna kadar arayacağız.

'ERDOĞAN EGEMEN GÜÇLERE TESLİM OLMUŞ'

Erdoğan iç politikada üst perdeden konuşur tabii ama hayatı gerçeğine baktığınız zaman hiçbir şey yapmayan, eli kolu bağlı, egemen güçlere teslim olmuş gibi bir havası var. Bunu görüyorsunuz zaten, atmosferi de görüyorsunuz.

'İKTİDAR DEĞİŞECEK'

İktidar değişecek. Yunan iktidarları bizim Kuvayı Milliyeci olduğumuzu biliyorlar. O yöneticiler aynı zamanda rahmetli Ecevit ve Erbakan’ı da biliyorlar. Şimdi konuşsunlar iktidara geldiğimizde o Adalar’daki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz." (Kısa Dalga)

Gündem