Metin Külünk'ün yeğeni sanatçı Resul Dindar'ı hedef gösterdi

Metin Külünk'ün yeğeni sanatçı Resul Dindar'ı hedef gösterdi
AKP'li Metin Külünk'ün yeğeni Firdevs Külünk, Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışında konser veren Karadenizli sanatçı Resul Dindar'ı hedef gösterdi: Cumhurbaşkanımıza teşekkür edemeyen bir insan bir daha programlarımızda yer almasın.

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Metin Külünk'ün yeğeni Firdevs Külünk, Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışında konser veren Karadenizli sanatçı Resul Dindar'ı 'Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmediği' gerekçesiyle hedef gösterdi. Firdevs Külünk, Dindar'ı hem Erdoğan'a hem de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na 'şikayet' etti.

kulunk.jpg

Külünk'ün yeğeni ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Lojistik İş Konseyi Yönetim Kurulu üyesi olan Firdevs Külünk, Twitter'dan Karaismailoğlu'nu etiketleyerek şu paylaşımları yaptı:

"Dün Havalimanı açılışında, bir saat önce gittim, konserleri de dinledim. Resul Dindar ve Koliva sahne aldı. 'Cumhurbaşkanımıza teşekkür edebilecekler mi?' diye merakla konserin sonunu bekledim bekledim, Resul Dindar ağzına alamadı Cumhurbaşkanımızı, o zaman o sahnede ne işin var?

Sayın Bakanım Cumhurbaşkanımıza teşekkür edemeyen bir insanı, (Resul Dindar) Rizeli vatandaşınız olarak bir daha bizim programlarımızda sahne almasını istemiyorum." (Kısa Dalga)

Gündem