Vahap Seçer'den polisevi saldırı sonrası CHP'nin hedef gösterilmesine tepki: İtibar suikastı yapılıyor

Vahap Seçer'den polisevi saldırı sonrası CHP'nin hedef gösterilmesine tepki: İtibar suikastı yapılıyor
CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki polisevi saldırısının ardından belediye çalışanlarına yönelik 'algı' operasyonu yapıldığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’nde bulunan polisevine düzenlenen ve bir polisin hayatını kaybettiği saldırının ardından partisi CHP’ye ve belediyeye yönelen eleştirilere yanıt verdi.

ŞEÇER: SAVCILIK AYNIT VERMEDİ

İçişleri Bakanlığı’nın “CHP’li Mersin Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde 33 kişi PKK/KCK üyeliği nedeniyle gözaltına alındı” şeklindeki muğlak açıklaması üzerine savcılığa yazı yazarak o kişilerin listesini istediklerini kaydeden Seçer, savcılığın yazıya yanıt vermediğini vurguladı.

"İTİBAR SUİKASTİ YAPILIYOR"

BirGün'ün haberine göre, Seçer, belediyenin daire başkanının özel harekât polislerince devlet televizyonu kameraları önünde gözaltına alınmasına “Devlet kurumu eliyle bir başka devlet kurumunun itibarı ayaklar altına alınıyor. İtibar suikastı yapılıyor. Belediyemizin terörle ilişkisi olduğu, belediyemizde teröristlerin çalıştığı gibi iftiralar, karalama kampanyaları yıllardır sürüyor. Israrlı biçimde bu algı operasyonları sürdürülüyor” ifadelerini kullandı.

Gündem