Yoğun bakımdaki Hıncal Uluç'un durumu kritik

Yoğun bakımdaki Hıncal Uluç'un durumu kritik
Hastaneye kaldırılarak entübe edilen gazeteci Hıncal Uluç'un böbreğin yanı sıra akciğerinde de sorun yaşadığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilen gazeteci Hıncal Uluç'un tedavisi sürerken, yakınları durumunun kritik olduğu bilgisini verdi.

Akciğerinde de sorun yaşayan 82 yaşındaki Hıncal Uluç'a, kan zehirlenmesi nedeniyle de yoğun bakım tedavisi uygulandığı belirtilmişti. Uluç, 10 Temmuz'da entübe edilmişti.

'AKCİĞERLERİNDE DE BÜYÜK BİR PROBLEM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM'

Şarkıcı Onur Akay, "Hıncal Uluç, 8 Temmuz Cuma sabahı yoğun bakıma alındı. Uluç, daha önce bir böbreğini kaybetmişti. Şimdi ise diğer böbreği iflas etti ve kan zehirlenmesi nedeni ile yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Yaklaşık üç ay önce kalçası kırılmış ve baypas ameliyatı da geçirmişti. Şimdi akciğerlerinde de büyük bir problem olduğunu öğrendiğim usta gazetecimizin durumu çok çok ağır" dedi.

Hıncal Uluç'un yakın dostu Sami Çölgeçen ise dün T24'e yaptığı açıklamada, "Doktorla konuştuk, Hıncal Bey'in durumu oldukça kritik. Kendisinin zaten 1 böbreğinde sıkıntılar vardı ve böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de çok ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Bununla beraber başka sağlık sorunları da bulunmakta. Kendisi şu an yoğun bakımda yatıyor, durumunun ağır olduğunu öğrendik" diye konuşmuştu. (Kısa Dalga)

Gündem