Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz

Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler isyan etti:  5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. İdmandan sonra duş almadan evimize gidiyoruz..." dedi.

Süper Lig'in 35. haftasında, düşme hattındaki Gaziantep FK ile Hatayspor 1-1 berabere kaldı. Kümede kalma mücadelesi veren, önceki hafta teknik direktör Volkan Demirel'le de yollarını ayıran Hatayspor'un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler, maç onunda isyan etti. Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Hatayspor'un yaşadığı zorlukları anlatan Kardeşler, şunları söyledi:
"Geçtiğimiz günlerde Volkan hoca bıraktı. Gerçekten biz sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı, tesisimiz olmadı, paramız olmadı, hiçbir şeyimiz olmadı.

Ben 30 yaşındayım, 10-11 yıldır futbol oynuyorum. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Mantığım her zaman gitmemi söyledi ama kalbim buna asla el vermedi. Belki bu konuşmamdan sonra insanlar sahip çıkar..." (Kısa Dalga)

Spor