Özgür Özel, 'Sarayla müzakere olmaz' diyen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Özgür Özel, 'Sarayla müzakere olmaz' diyen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AKP Genel Merkezi'nde görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme takviminde bu kez eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, AKP Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği öğrenildi.

Görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçen Özel, partide kurmaylarıyla Erdoğan ile görüşmesini değerlendiriyor. Özgür Özel'in önümüzdeki süreçte de Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği aktarıldı.

Kılıçdaroğlu, daha önce sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımında bulunmuş, Özel de "Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz" açıklamasını yapmıştı.

Özgür Özel dün, Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde, önceki genel başkanlar Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak Erdoğan ile yapacağı görüşmenin çerçevesine dair bilgi verdiği, onların görüş ve önerilerini aldığı belirtilmişti. (Kısa Dalga)

Gündem