'Ellerimin haline bakın, görsün bunu Cumhurbaşkanı, görsün'

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün pazar ziyaretinde, yetiştirdiği ürünleri satan bir çiftçi ekonomiye isyan etti: Bizi bu duruma getirenler utansın. Biz, bunun hesabını sandıkta soracağız.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’ın ilçelerinde pazar esnafını ziyaret etti. Pazarda kendisinin yetiştirdiği ürünleri satan bir çiftçi Bülbül’e, “Bizi bu duruma getirenler utansın. Biz, bunun hesabını sandıkta soracağız. Ben çiftçiyim; bak, ellerimin haline bak. Bir de utanmadan bizim maaşlarımıza zam vermediler. Emekliye bir kuruş zam yok. Ellerimin haline bakın; görsün bunu Cumhurbaşkanı, görsün” dedi.

Bülbül, pazarı gezerken bir vatandaşa da ülke ekonomisini nasıl gördüğünü sordu. Vatandaş, "Ekonomi yönetiliyor tabii, lafla. Her şey çok güzel ama benim elime verdiği 2 bin 500 lirayla ben güzel bir hayat göremiyorum. Elektrik faturasını ödeyemeyince üçüncü gün uyarı geliyor, dördüncü gün hemen kesiyorlar. Hepsinin kulakları sağır, dilleri konuşmuyor. Hep şirinleri oynuyorlar. İş yok, iş. Suriyelilere demet demet para veriyorlar, bana gelince ‘40 lira, 50 lira para’ diyorlar. Bu parayla insan çocuk mu bakacak, ev mi bakacak" dedi. (ANKA)

Gündem Haberleri