İzmir'de 'hayalet nişancı' operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Karşıyaka'da "hayalet nişancı 5 kişiyi yaraladı" haberlerine rağmen polise herhangi bir başvuru olmadığı, ayağından yaralanan bir kişinin şikayetçi olduğu öğrenildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde "hayalet nişancı 5 kişiyi yaraladı" haberleri üzerine bölgede çalışma yapan polis, bir kişiyi gözaltına aldı.

Basına Karşıyaka Nergis Mahallesi, Nergis Parkı'nda değişik zamanlarda 5 kişinin ve 1 köpeğin pompalı tüfekle vurularak yaralandığı haberleri yansımıştı.

DHA'nın haberine göre, polise herhangi bir başvuru olmaması nedeniyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Çalışmalar sırasında, "hayalet nişancı" tarafından silahla yaralandığı belirtilen Sevgi T.'nin ifadesine başvuruldu.

Sevgi T., ifadesinde "15 Kasım günü saat 13.50 sıralarında iş yerine girdiği sırada önce bir ses duyduğunu, ardından ayağında ağrı hissettiğini ve kan gördüğünü, kendi imkanlarıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiğini ve ayağına saçma isabet ettiğini öğrendiğini" anlattı.

Sevgi T., kimseden şüphelenmediğini belirterek, olay anında herhangi şüpheli bir durum yaşamadığını da söyledi.

Sevgi T. şikayetçi olurken, polis olay yerinde inceleme yaptı.

Polislerin, olayla ilgili 3 şüphelinin adreslerini tespit ederek gece saatlerinde eş zamanlı operasyon yaptığı, şüphelilerden olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen Y.A.T.'nin gözaltına alındığı, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri