Model Deniz Sarı taksiciyi şikayet etti: 'Şoför rehin aldı' iddiası

Model Deniz Sarı, İstanbul'da arkadaşıyla bindiği takside 'rehin alındığını' öne sürdü. Taksici iddiayı reddetti.

Sarı ve bir arkadaşı, Beşiktaş ilçesinde 2 Ekim'de saat 23:00 sıralarında Dikilitaş'taki evine gitmek için bir taksiye bindi. Taksicinin mesafenin kısa olması nedeniyle 'ters davrandığı ve söylenmeye başladığı' öne sürüldü.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberinde taksicinin iki kadını Dikilitaş Parkı yakınına bırakmak istediği, kadınların da saatin geç olması nedeniyle evin önüne kadar gitmesi gerektiğini söylediği ifade edildi.

Taksicinin bunun üzerine "Sizi Mecidiyeköy'e kadar götüreyim de görün siz" diyerek yola devam ettiği, Sarı ve arkadaşının bağırarak taksiciye durması gerektiğinde söylediğinde taraflar arasında arbede çıktığı öne sürüldü.

Araçta bulunan kadınların bağırması üzerine çevredekilerin yardım ettiği belirtildi. Sarı polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Plakasından tespit edilen taksici F.S., iddiaları reddetti.

Sürücü, olay sırasında alkollü olmadığını, Sarı ve arkadaşından sokağın başında inmelerini rica ettiğini belirterek "Beni tehdit etmeye başladılar. 'Sen bittin. Hayatını karartacağız' diyerek bağırmaya başladılar. Ben ilerlemeye devam ettim. Parayı yüzüme fırlatıp indiler. Ben suçsuzum" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri