Özgür Demirtaş, Arda Turan'ın ifadesini paylaştı: 'Dolandırılmama' şifrelerini verdi

Akademisyen Özgür Demirtaş, futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık hadisesine ilişkin ses getiren bir mesaj paylaştı. Demirtaş, Arda Turan’ın ifadesini paylaşarak, “Buradan bütün sporcularımıza sesleniyorum. Yatırım yapmadan önce bana ücretsiz sorabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların yer aldığı dolandırıcılık davasında ilk duruşma görüldü.

Eski bankacı Seçil Erzan’ın yargılandığı davada Arda Turan da ifade verdi. Turan, yaşananlar hakkında “Seçil Erzan, ‘Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' diyerek beni kandırdı. 13 milyon 900 bin doları elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti” diye konuştu.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, şu an Eyüpspor teknik direktörlüğü yapan Turan’ın ifadesini tekrar paylaştığı mesajında spor dünyasının paydaşlarına çağrı yaptı.

Demirtaş’ın tweet’inde şu ifadeleri kullandı:

"Buradan bütün Sporcularımıza sesleniyorum. Yatırım yapmadan önce bir uzmana sorun. Bana ÜCRETSİZ sorabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi vermek yasak. Size paranızı neye yatırmanız gerektiğini söyleyemem. Ama neye yatırmamanız gerektiğini söyleyip dolandırılmaktan kurtarabilirim." (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri