Polis lojmanında sır olay, komiser yardımcısının evinde ölü bulundu: 'Kızım cinayete kurban gitti'

Evlenme hayali kurduğu komiser yardımcısının evinde tabancayla başından vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş’ın babası, “Kızım cinayete kurban gitti” dedi.

Manisa'da polis lojmanlarında sabah saatlerinde silah sesi duyuldu. Polisler gittiği evde güzellik salonu işleten 26 yaşındaki Yeşim Akbaş'ı kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Hastaneye kaldırılan Akbaş, hayatını kaybederken olayın ardından dairede oturan komiser, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yeşim Akbaş'ın cinayet sonucu mu yoksa intihar nedeniyle mi yaşamını yitirdiği soruşturma sonunda netleşecek.

Sabah'ta yer alan habere göre komiser yardımcısı D.Y.'nin olaydan 5 gün önce evlerine geldiğini ve kızıyla evlenmek istediklerini söylediğini anlatan Mustafa Akbaş, "Hatta kollarına dövme yaptırmışlar. Biz de anne ve baba olarak 'Anlaşabiliyorsanız, biz hayli hayli kabul ederiz' dedik. Sonrasında Demirci'ye döndüler. Kızım cinayete kurban gitti. Serbest bırakılması, adaletsizlik. Bu şüphelinin ilk vukuatı değilmiş. Demirci'ye sürgün olarak gelmiş. En son kızımın başına patladı. Neyse cezası çekmesini istiyorum. Kızım hayata bağlı ve mutluydu. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Biri Simav, diğeri de Demirci'de olmak üzere iki güzellik salonu vardı. Maddi yönden de hiçbir sıkıntısı yoktu" dedi.

Bu arada polis ekipleri, silahın yakından mı uzak mesafeden mi ateş edildiğinin tespit edilmesi için incelenme yapıyor. (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri