Uğur Dündar 'ekonomiye destek' tweetine gelen tepkilere böyle yanıt verdi: 'Hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak'

Gazeteci Uğur Dündar "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yardım etmeliyiz" mesajına gelen tepkiler sonrası yeni bir paylaşım daha yaptı. Dündar yeni mesajında "hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak" dedi.

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'dan tepki çeken mesajı sonrası yeni paylaşım geldi.

Dündar, "Mehmet Şimşek ve ekibine yardım etmeliyiz" ifadelerini kullanmış, çok sayıda yurttaştan tepkili yanıtlar almıştı.

Dündar tepkiler üzerine yeni mesaj paylaştı. Mesajında "aynı gemideyiz" vurgusu yapan Dündar "Akıbetimiz ortak" dedi.

Dündar şu mesajı paylaştı:

"Öylesine derin bir kutuplaşma ve ayrışma yaşıyoruz ki karşı taraftan biri, ülke yararına bir şey yapsa bile ona mutlaka "kara" dememiz gerekiyor. "Ak"diyen linç yiyor. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak. Asıl beka sorunu işte bu!.."

Dündar dün şunu kaydetmişti:

"Hazine ve Maliye Bak.Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz. Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız. Zira bu ülke hepimizin.Kriz derin, durum vahim. O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Unutmayalım; başka Türkiye yok!" (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri