Yangından etkilenen yerler “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edildi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya, Adana, Muğla, Mersin, Osmaniye'de yangından etkilenen mahallelerin “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edildiğini duyurdu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, orman yangınlarından etkilenen yerleri “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan ettiklerini açıkladı. 

Twitter'dan mesaj paylaşan Erdoğan "Orman yangınlarından etkilenen bölgelerimizi 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan ettik. Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkânlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz" dedi.

Erdoğan paylaştığı görsele göre, Antalya'nın Manavgat, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa; Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz ve Seydiömer; Mersin'in Aydıncık ve Silifke; Adana'nın Aladağ, İmamoğlu, Karaisalı ve Kozan; Osmaniye'nin Merkez ve Kadirli ilçelerine bağlı yangından etkilenen tüm mahalleler "Afet bölgesi" ilan edildi.

 

Haberleri