İki kardeş de akran zorbalığı kurbanı oldu

Konya'da 10 yaşındaki Yusuf Taşkın okulda arkadaşının boğazını sıkması sonrası fenalaştı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Abisinin de 1,5 yıl önce okuldaki kavga sonrası öldüğü ortaya çıktı.

Kısa Dalga - Konya'da 10 yaşındaki Yusuf Taşkın, Selçuklu ilçesine bağlı Kosova Mahallesi’nde bulunan Dikilitaş Sahip Ata İlkokulu’nda arkadaşı ile kavga etti. Arkadaşı Yusuf Taşkın'ın boğazını sıktı. Fenalaşan Yusuf hastaneye kaldırıldı.

Yusuf'un boğazını sıkan İ.Ç.’nin ise Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde ifadesi alındı, daha sonra ailesine teslim edildi.

Ancak Yusuf tedavi gördüğü hastanede 45 gün sonra hayatını kaybetti.

Yusuf Taşkın’ın ağabeyi 8’inci sınıf öğrencisi Mustafa Taşkın’ın da, geçtiğimiz yıl nisan ayında okulda kantin sırasında arkadaşıyla kavga etmiş, öğretmeni araya girdikten sonra da fenalaştığı öğrenildi. Kalp ritim bozukluğu olduğu ifade edilen Mustafa Taşkın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

10 yaşındaki Yusuf Taşkın’ın cenazesi, bugün Akşehir ilçesi Altuntaş Mahalle mezarlığına defnedilecek.

Gündem Haberleri