Kalben hakkında zorla getirme kararı

Darp davasında tanık olarak dinlenmek üzere mahkemeye çağrılan Kalben, duruşmaya katılamayınca, hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Kısa Dalga - Şarkıcı Kalben, arkadaşının darp davasında tanık olarak yer almak üzere mahkemeye çağrıldı. Ancak konser takvimi nedeniyle davaya katılamayacağını belirten Kalben hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Arkadaşı Pamela Bringino, sevgilisi Alper E. tarafından darp edilmiş ve silahla tehdit edilmişti. Bringino, darp raporu aldıktan sonra Alper E. hakkında şikayette bulunarak 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasını sağladı. Dava sürecinde Kalben'in tanık olarak dinlenilmesine karar verildi.

Olayın detaylarına göre, Bringino daha önce de şiddet görmüştü ve iddialara göre Alper E., Bringino'yu tüfekle tehdit ederek alıkoydu. Kalben, arkadaşını Armutlu'dan alarak hastaneye götürmüştü.

Mahkeme, Kalben’in duruşmaya katılamayacağını öğrenince zorla getirme kararı alarak, sanatçının davada ifade vermesini sağlamayı hedefliyor. Bu durum, davanın gelişimini ve Kalben’in rolünü daha da önemli hale getiriyor. (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri