Kar etkisini sürdürüyor: Çok sayıda kentte okullar tatil

Kar yağışı ve soğuk hava etkisini pek çok bölgede sürdürmeye devam ediyor. Bazı kentlerde okullar tatil.

Kısa Dalga - Kar yağışı pek çok bölgede etkisini sürdürüyor. Çok sayıda kentte okullar tatil edildi.

Samsun

Samsun'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 24 Şubat Pazartesi günü eğitime ara verildiği bildirildi.


Tokat

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki bütün resmi ve özel ve okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, özel eğitim ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de izinli sayılacağı belirtildi.


Kastamonu

Kastamonu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezinde Taşköprü, Daday, Hanönü, İhsangazi, Azdavay, Seydiler, Pınarbaşı, Doğanyurt, Devrekani ve Küre ilçelerinde eğitime ara verildiği duyuruldu.


Giresun

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde 24 Şubat Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği ifade edilen açıklamada, kamu kurumlarındaki gaziler, hamileler ve engelli personelin de idari izinli sayılacakları kaydedildi.

Öte yandan, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü de bugün üniversitedeki tüm birimlerde eğitim ve öğretime ara verildiğini açıkladı.


Zonguldak

Zonguldak kent genelinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Bartın

İl genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.


Sinop

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelindeki tüm okullarda 24 Şubat Pazartesi günü eğitim ve öğretime ara verildiği ifade edildi.


Ordu

Ordu il genelindeki tüm resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime bugün ara verildi.

Rize

Rize Valiliği, il genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildi.

Trabzon

Trabzon'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.


Artvin

Artvin'de etkili olan kar ve soğuk hava nedeniyle tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Amasya

Amasya genelinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.


Ardahan

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek olası aksaklıklar nedeniyle Çıldır, Hanak, Damal ile Posof ilçelerinde yarın eğitim öğretim yapılamayacak.

İl merkezi ile Göle ilçesinde ise taşımalı ve köy okullarında eğitime ara verildi.

Siirt

Siirt genelinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.


Çankırı

Çankırı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik veriler doğrultusunda bölgede etkisini sürdürmesi beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kar ve buzlanmadan kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşı önleyici tedbir olarak Bayramören ilçesindeki tüm kademelerde bugün eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Bingöl

Karlıova ilçesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Gündem Haberleri