Mansur Yavaş: Kendi tesislerimizde tedbir almış durumdayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ''Şu anda Kahramankazan Belediye Başkanımız olay yerinde, belediye ekiplerimiz de orada itfaiyemiz hazır bekliyor. Doğal olarak çatışma devam ediyor diye içeri giremedik. Bize bir şey düşerse biz destek olmaya çalışacağız. Kendi tesislerimizde de şu anda tedbir almış durumdayız'' dedi.

Kısa Dalga - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

UNESCO Şanlıurfa Müzik Şehri Lansman etkinliğine katılmak üzere Şanlıurfa’da bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Şu anda Kahramankazan Belediye Başkanımız olay yerinde, belediye ekiplerimiz de orada itfaiyemiz hazır bekliyor. Doğal olarak çatışma devam ediyor diye içeri giremedik. Bize bir şey düşerse biz destek olmaya çalışacağız. Kendi tesislerimizde de şu anda tedbir almış durumdayız'" dedi. (Haber Merkezi )

Gündem Haberleri