Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor.
Yalancı bahar bitecek: İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi
Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'a yağacak kar için tarih verdi.
![Yalancı bahar bitecek: İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi](https://cdn.kisadalga.net/gallery/2025/01/1/istanbulkar1.jpg)
14
![Yalancı bahar bitecek: İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi](https://cdn.kisadalga.net/gallery/2025/01/1/istanbulkar4.jpg)
24
CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 5 Şubat itibarıyla hava sıcaklıklarının hızla düşeceği tahmininde bulundu.
![Yalancı bahar bitecek: İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi](https://cdn.kisadalga.net/gallery/2025/01/1/istanbul kar3.jpg)
34
Sıcaklıkların 10 derece birden düşeceği uyarısı yapılırken Marmara Bölgesi'nde kar yağışı bekleniyor.
![Yalancı bahar bitecek: İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi](https://cdn.kisadalga.net/gallery/2025/01/1/istanbul kar2.jpg)
44
Prof. Şen, soğuk hava dalgasının özellikle 5-10 Şubat tarihleri arasında etkili olacağını belirtti.