3 adımda en hızlı klozet temizliği. Klozette leke, bakteri ve kokudan eser kalmıyor

Klozet temizlerken mutlaka aklınızda bulunması gereken tüyolar

Bu 3 adımı uygulayarak klozetinizi hızlı ve etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz

Klozet temizliği, evin hijyenik olması için oldukça önemlidir. Klozetin temizlenmesi sırasında leke, bakteri ve kötü koku gibi sorunların tamamen ortadan kaldırılması gerekmektedir. İşte size klozet temizliğini en hızlı şekilde gerçekleştirmenin 3 adımı ve doğal temizlik karışımı önerileri:

Adım 1: Klozetin Dışını Temizleyin


Klozet temizliğine başlarken ilk adım olarak klozetin dış yüzeyini temizlemelisiniz. Bunun için evde bulunan bir temizlik spreyi veya sirke ile su karışımını kullanarak klozetin dışını temizleyebilirsiniz. Bu sayede klozetin üzerindeki toz, kir ve lekelerden kurtulabilirsiniz.

Adım 2: Klozet İçini Temizleyin


Klozetin iç kısmını temizlemek için öncelikle klozetin içine temizlik ürünü sıkarak ve bir fırça yardımıyla iyice ovarak temizleyebilirsiniz. Daha sonra bol su ile durulayarak klozetin içini tamamen temizleyebilirsiniz. Bu adımda dikkat etmeniz gereken nokta, klozetin her yerinin eşit şekilde temizlenmesidir.

Adım 3: Doğal Temizlik Karışımı Kullanın


Klozet temizliğinde kullanabileceğiniz doğal bir temizlik karışımı için bir miktar sirkeyi ve suyu karıştırarak bir sprey şişesine doldurabilirsiniz. Bu karışımı klozetin her yerine püskürterek bekletin ve ardından bir fırça yardımıyla ovun. Daha sonra bol su ile durulayarak klozetin doğal bir şekilde temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kediniz çok su içiyor ve kusuyorsa dikkat! Nedeni bu hastalıklar olabilir
Gezmeyi çok seven seyahat tutkunu 4 burç! Bu burçlar seyahat etmeyi çok seviyor
Tartışmaya ve kavga etmeye bayılan 4 burç belli oldu! Her konuda bir fikirleri bulunuyor

Yaşam Haberleri