Devlet Bahçeli İmamoğlu'nu hedef aldı: Fetih mirasını çarçur etmektedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Bahçeli, İmamoğlu'nun Roma seyahatini hatırlatarak, "İstanbul'un kötü yönetimi fethin mirasını çarçur etmektedir. Yandaş gazetecileri tatile ve sefaya götürmek, ayıplı zihniyetin defolu uygulamasından başka bir şey değildir." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir dille eleştiren Bahçeli, "İstanbul'un kötü yönetimi fethin mirasını çarçur etmektedir. Yandaş gazetecileri tatile ve sefaya götürmek, ayıplı zihniyetin defolu uygulamasından başka bir şey değildir." dedi.

'Ballı börekli Roma seyahati'

Devlet Bahçeli 2027 Avrupa Oyunları imza törenine gazetecilerle birlikte giden Ekrem İmamoğlu'na eleştirisini şu sözlerle sürdürdü:

''Ballı börekli Roma seyahatinden sonra İBB'nin müsriflikten bahsetmesine hiç kimse inanmayacaktır. İstanbul can çekişmektedir. Demlenenlerin tahribatına mahkum olmuştur. İstanbul bizim 571 yıllık davamızdır.

MHP'nin uzun vadeli hedefi İstanbul'un 2053 yılında Türkiye'nin lider ülke ve süper güç olmasıdır. İstanbul Türk ve Türkiye Yüzyılı'nda hak ettiği zirveye yerleşecektir. Bu kutlu hedef zillete düşenlerle değil, Türk milletine mensubiyet onuru taşıyan vatansever ve milletseverler tarafından gerçekleştirilecektir.

'Zulüm 1453'te başladı' diyenlerin alayı, düşman kampında toplanan Bizans uzaklarıdır ve bizim bunlarla hesabımız er ya da geç görülecektir. Başarmanın dışında bir seçeneğimiz yoktur. Fatih Sultan Mehmet Han'a ve bütün şehitlerimize rahmet diliyorum." (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri