Erdoğan, Ayşe Ateş ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ayşe Ateş’le bir araya gelecek.

Kısa Dalga - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’le görüşecek.

Açıklama, İletişim Başkanlığı kaynaklarından geldi.

Kaynaklar, görüşmenin birkaç gün içinde gerçekleşeceğini bildirdi.

Erdoğan ile görüşmesi iptal olmuştu

Ayşe Ateş, bugün CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilere verdiği demeçte, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle görüşmek istediğini ancak bu görüşmenin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından engellendiğini söylemişti.

Ateş şunları kaydetmişti:

"Sayın Cumhurbaşkanı ile bir görüşme talebim oldu. Yaklaşık bir yıldır kendisi ile görüşmek için aslında hem resmi hem gayri resmi girişimlerde bulundum. En son 10 gün önce Sayın Hasan Doğan beni aradı ve Sayın Cumhurbaşkanı geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Kabul edeceğini söyledi ancak akabinde MHP grup toplantısı oldu ve burada Devlet Bahçeli bir söylemde bulundu. Her zaman yaptığı gibi suçluların önüne bir set çekerek,öncelikle bizi karalamakla yine her zaman olduğu gibi iftira atmakla vatan millet düşmanlığı ile itham etti. Orada bir çağrıda bulundu, dedi ki "Bunların sırtını sıvazlamayın bunları korumayın."

"Bahçeli'nin Erdoğan ile yapacağım görüşmeden haberi oldu ve görüşme gerçekleşmedi"

"Bence Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu ve bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanı'na mesaj gönderdiğini düşünüyorum yani bizi korumamasına ve bizimle görüşmemesine yönelik böyle bir çağrıda bulundu. Sayın Cumhurbaşkanı'na üstü kapalı bir çağrıda bulundu. Sanırım o sebeple çağrılmadık ve bu görüşme gerçekleşmedi, normalde geçen hafta içi bizi kabul edecekti. Geçen hafta içi görüşeceğini söylemişti ancak görüşme gerçekleşmedi. Sanırım Devlet Bahçeli'nin çağrısı karşılık buldu, öyle düşünüyorum."

(Haber Merkezi)

Gündem Haberleri