Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye’nin Renkleri" ile yollarda olacağı açıklanmıştı. Renklerle ilgili açıklama şöyleydi:
"Togg, kampüsünün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini bugüne taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, C-SUV’un dış renklerinde buluşturdu."
Togg'un açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan bir renk daha istedi. Erdoğan tören sonunda Togg CEO'su Gürcan Karakaş'a seslendi ve "Karadenizlilere yanlış yapıyorsun. Karadeniz dediğin zaman akla yeşil gelir. Yeşilin olmadığı böyle bir durum da bizi üzer. Tamam mı Gürcan" dedi.