Fatih Terim, ‘Terim’ belgeselini Seçil Erzan’ın bağ evinde izlemiş

Bankacı Seçil Erzan’ın oluşturduğu fona para yatırmadığını söyleyen Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim’in, Erzan’ın Bozcaada’daki bağ evinde yemeğe katıldığı, birlikte “Terim” belgeselini izledikleri ortaya çıktı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, aralarında futbolcu dünyasının ünlü isimleri ile iş insanlarının bulunduğu çok sayıda kişiyi yüksek getirili fon iddiasıyla dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın, Eylül 2022’de Fatih Terim ve ailesini Bozcaada’daki bağ evinde ağırladığını yazdı.

Erzan’ın babasından miras kalan 30 milyon TL değerindeki bağ evinin ipotek altında olduğunu belirten Saymaz, şu bilgileri aktardı:

“Erzan'ın ipotek altında olan Bozcaada'daki bağ evi sahipsiz bir halde... Bozcaadalı meslektaşım Serkan İlik’e göre bağ evini 15-20 yıl önce baba Hayri Erzan satın aldı. Adada sevilen bir sima olan Erzan 6-7 yıl önce borsada battı ve pandemide hayatını kaybetti.

Erzan, yaşarken evin tadilatına başladı. Mimar olarak Çanakkaleli İbrahim Karabaldır ile anlaştı. Ölümünden sonra tadilat, kızı Seçil’le devam etti. Erzan, tadilat bittikten sonra bahçenin bir bölümüne ‘Babamın Bahçesi’ tabelası astı. İskan sorunları olan evin değerinin 30.000.000 TL civarında olduğu belirtiliyor.

Erzan, evinde Eylül 2022’de Terim Ailesi’ni ağırladı. Buluşmada Erzan’ın eski nişanlısı ve Terim’in avukatı Candaş Gürol ile Terimlerin aile dostu Nur Erkasap da vardı. Yalova Restoran’dan yemek getirildi. Yemekten sonra evde Netflix’teki ‘Terim’ belgeselini izlediler. Terimler geceyi evde geçirdi.”

Mimara iyilik yapmak istemiş!

Öte yandan, Seçil Erzan, mimar İbrahim Karabaldır'ı da dolandırmış.

Saymaz’ın köşesinden aktardığına göre, Karabaldır, savcılık ifadesinde şunları belirtti:

"Seçil bana Bozcaada'da ev yapımında çok yardımcı olduğum için iyilik yapmak istediğini, Denizbank'ta fon olduğunu, getirisinin çok olduğunu, beni dahil etmek istediğini, Fatih Terim gibi ünlü isimlerin bulunduğunu söyledi. Babasından dolayı güvenerek girdim."

Karabaldır, Eylül 2022'de Erzan'a teslim etmesi için davanın ilk duruşmasında tahliye edilen Nazlı Can'a 200.000 dolar verdiğini, Erzan’ın iki ay sonra 240.000 dolar geri verdiğini, sonrasında verdiği 180.000 doları ise alamadığını anlattı. (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri