Fenomen Nevra Bilem, Şüheda-Cem Kaya, Özlem Öz ve Aymira Koçaklı yakın markajda: Zenginlikleri sorgulanıyor

Fenomen Dilan-Engin Polat çiftinin "Kara para aklama" suçundan tutuklanmasının ardından gözler sosyal medyadaki çok sayıda fenomene çevrildi.

"Kara para aklama", "Vergide usulsüzlük" suçlamaları ile tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin ardından, gözler bu kez de zenginlikleri sorgulanan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi.

Güzellik merkezleri açan, bakım ürünleri satan bu fenomenlerin sadece yaptıkları işlerden milyonlar kazanıp kazanmadığı merak konusu oldu.

Pek çok fenomen ve influencer yakın markaja alındı.

Şulemsi, Özlem Öz, Tayyar Öz, Aymira Koçaklı, Nevra Bilem ve Şüheda-Cem Kaya bu isimler arasında.

Aymira Koçaklı: Masak beni araştırsın

Fenomenler hakkındaki söylentiler sebebiyle sosyal medya kullanıcıları Aymira Koçaklı'nın da incelenmesini talep etti.

Koçaklı adının bu iddialarda geçmesi ve kısa sürede zenginleşmesinin gündem olması sonrası bir video paylaşarak "Beni inceleyin, Masak beni araştırsın, tertemiz bir ticaret yapıyorum" dedi.

Pek çok sosyal medya fenomeni gibi "güzellik merkez"leri açan Aymira Koçaklı, yeni şubelerini nasıl açtığını ve patronluk yaparken dikkat ettiği hususları anlatan bir video paylaştı.

Özlem Öz: Altınlarım imitasyon

Haklarında çok sayıda iddia çıkan güzellik merkezi sahibi Özlem Öz'ün altınlarla dolu gösterişli paylaşımları da gündeme geldi.

Bu paylaşımlar, kamuoyunun söz konusu iddialara daha çok yönelmesine neden olunca Özlem Öz altınlarının imitasyon olduğunu iddia eden bir video çekti.

Öz sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı" notuyla paylaştığı videoda, "Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım" ifadelerini kullandı.

Öz'ün video çekerken Kur'an-ı Kerim'i kullanması dikkat çekti.

Nevra Bilem'in altın takıntısı

Fenomen Nevra Bilem’in de paylaşımları dikkat çekerken, Instagram’da bir milyondan fazla takipçisi olan fenomenin altın takıntısı dikkat çekti.

Takipçilerine kahve makinesi, elektrik süpürgesi, airfryer hediye eden 27 yaşındaki iki çocuk annesi Nevra Bilem’in menajeri bile bulunuyor.

“Karısının canı külçe altın çekmiş”, “Kocamın sürprizi”, “Lalinin 6 ay kınası”, “Kaynanama hediyem”, “Altınlarla dolu havuz keyfi” gibi videolarıyla gündeme gelen Bilem zaman zaman kocasıyla da kamera karşısına geçiyor.

Sosyal medyadaki kullanıcılar bu kadar paranın nereden geldiğini merak eden paylaşımlarda bulunuyor.

Şüheda-Cem Kaya, şifalı eldiven diyerek servet sahibi oldu

Şifalı eldivenlerle insanlara tedavi uyguladığını iddia ederek lüks bir hayat süren Şüheda-Cem Kaya çiftinin mal varlığı herkesi şaşırttı. 'Canlandıran Şifa Kurumları' adlı alternatif tıp merkezi kuran fenomen çift, taktıkları eldivenler ile hastalara masaj yaparak şifa verdiklerini ileri sürüyor.

Çifte ait olan Canlandıran Şifa Kurumları'nın web sitesinde "Belgelerimiz" diye sunulan belgelerden dördünün ise örnek belge olması dikkat çekti.

Ayrıca çiftin yakın zamanda dünyanın en yüksek ve günlüğü ortalama 50.000 TL olan Burj Khalifa otelde tatil yaptığı paylaşımlar da sosyal medyada gündem oldu.

Bu paylaşımların ardından çiftin işleri gündem olurken, mal varlıklarının ne kadar olabileceği de sosyal medyada yeni bir tartışmaya neden oldu. (Kısa Dalga)

Gündem Haberleri