Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Hacettepe öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, Twitter’dan ateistlere hakaret etti.
Ateş, "Gençler Ateist oluyor deniyor, aslında artan ateizm değil, rahatlık sefahat yani zevk ve eğlence düşkünlüğü. Bir insanın ateist olması için gerizekalı olması gerekir. Hakaret etmek için söylemiyorum. Mükemmel yaratılmış bu kainat nizamı insan kendine nasıl izah edebilir?" diye yazdı.
Ateş sonraki paylaşımında "'Gençler Ateist oluyor' iddiasına yazdığım twite ateistler üşüşmüş, 'Allah seni bildiği gibi yapsın' diyorlar. Sanırım dindar ateistler :)" ifadelerini kullandı.
Hacettepe Üniversitesi’nin sayfasında Sinan Ateş’in hangi bölümde öğretim üyesi olduğu, akademik durumu hakkında bilgiler yer almıyor.