Kılıçdaroğlu'ndan 'SHP' açıklaması: Bunların hepsi asparagas

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SHP'yi desteklediği iddialarının "asparagas" olduğunu söyledi.

Kısa Dalga - Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan CHP Pınarbaşı Belediye Meclis Adayı Şerafettin Bahadır’ı tedavi gördüğü Kayseri Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, siyasette şiddetin olmaması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Siyaseti hep iyilikte yarışma alanı olarak gördüm. Benim düşüncem hep böyleydi ve böyle olmaya da özen gösterdim. Bir belediye başkanımızın kazanması, arkasından sevinç gösterilerini olağan karşılamak lazım. Fakat şiddet olması, hatta insanın ölümüne yol açacak dozda bir şiddeti asla ve asla kabul etmek mümkün değildir.

Şerafettin Bey'i ziyaret ettim. Sağ olsun doktorlar ve bütün ekipleri gerekli özeni göstermişler. İyi durumda, biraz daha yatacak ama iyi durumda olması bizim en büyük tesellimiz. Hayatını kaybetseydi bu gerçekten de büyük bir dram olacaktı. Yani akıl tutulması gibi bir şey. Bir insana şiddet uygulamak, onun ölümüne yol açacak dozda şiddeti büyütmek asla ve asla doğru değil. Dolayısıyla ben hastanenin başhekimine, çalışanlarına hepsine yürekten teşekkür ediyorum.”

SHP iddialarına yanıt

Kılıçdaroğlu, Sosyaldemokrat Halkçı Parti’yi (SHP) desteklediği iddialarına ilişkin soruya “Yok efendim. Bunların hepsi asparagas haberler. Öyle bir şey yok arkadaşlar” cevabını verdi. (Haber Merkezi)

Politika Haberleri