Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına Pazar günü yayınlayacağı video ile yanıt vereceğini açıkladı.
Peker, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün sabah (20 Mayıs) saat 7.30'da bir video yayınlayacağını, ancak bu videonun çekimini Soylu'nun TRT'de yaptığı açıklamalardan önce tamamladığını belirterek "Söyledikleri cevapsız kalacak zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Soylu TRT'de katıldığı programda Sedat Peker'in videoları için "Uluslararası operasyon" tanımını kullanmış, arabuluculuk iddiaları için de "Keklemişler. Hangi siyasetçiye 10 bin dolar gönderiyorsa ona sorsun" demişti. Soylu, Peker için "Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz. Terbiyesiz" ifadelerini kullanmıştı.