Sinan Oğan'dan Özgür Özel'e: Mekânın sahibi geri geldi

Türkiye İttifakı Partisi hareketini kuran Sinan Oğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e " Artık mekânın sahibi geri geldi, Özel sizi sahneden alalım" dedi.

Kısa Dalga - Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, kendi siyasi hareketi olan Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanlığı törenlerde yaptığı konuşmada, parti olarak hızla örgütlendiklerini ve 2028 seçim sürecine hazırlık yaptıklarını söyledi. Seçimlerden önce ekonomi politikasını eleştirdiklerini hatırlatan Oğan, "Ancak bugün ekonomi politikası doğru işliyor" dedi.

Sizin ittifakınız vardı

2023 Genel Seçimleri'nde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, Türkiye İttifakı isminin CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından kullanılması sebebiyle "Artık mekânın sahibi geri geldi, Özel sizi sahneden alalım" dedi ve şöyle devam etti:
"Bu isim Türkiye İttifakı Partililerin ve Türk Milleti'nin bulduğu isimdir ama son dönemde başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partimizin adını kullanıyor çünkü görüyorlar. Koskoca CHP Genel Başkanının partimizin ismimizi kullanacağı aklıma gelmezdi ama oldu. Özel'e sormak isterim, hani sizin Millet İttifakı'nız vardı? Kimsenin emek hırsızlığı yapmasına izin vermeyeceğiz." (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri