Prenses Kate sessiz sedasız göreve döndü

Galler Prensesi Kate Middleton, sessiz sedasız kraliyet görevlerine geri döndü.

Kısa Dalga - Uzun süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemde olan Galler Prensesi Kate Middleton 22 Mart'ta kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Middleton, son durumuna ilişkin açıklama yaptığı açıklamada tedavisinin sona erdiğini açıkladı.

42 yaşındaki Prenses, kanser tedavisinin ardından resmi görevlerine geri döndü.

Galler Prensesi 9 ay sonra ilk kez, kamu görevlerine yavaş ve sessiz bir şekilde dönüş yaptı.

İlk resmi toplantısına ev sahipliği yapan Prenses, Windsor Kalesi'nde "Early Years" (Erken Yıllar) projesi için çalışmalara başladı.

İlk resmi toplantısına ev sahipliği yapan Prenses, Windsor Kalesi'nde "Early Years" (Erken Yıllar) projesi için çalışmalara başladı.

Bu toplantı, Prenses'in geçen yıl 6 Aralık'ta Kraliyet Vakfı'nda düzenlediği yuvarlak masa toplantısından bu yana düzenlenen ilk toplantıydı.

The Telegraph'ın haberine göre, Prenses Kate hastalığı boyunca ve evden çalışabilecek kadar iyileştiğinde, ona projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kraliyet Ailesi'nin resmi sitesine göre proje, "erken çocukluk dönemindeki deneyimlerin, bağımlılık, aile dağılması, zayıf ruh sağlığı, intihar ve evsizlik gibi günümüzün en zor sosyal zorluklarının temel nedeni olduğunu" inceliyor.

Prenses Kate, haziran ayında ise Trooping the Colour'da ve 14 Temmuz'da Wimbledon'da olmak üzere iki kez kamuoyuna açık etkinliğe katıldı. (Haber Merkezi)

Dünya Haberleri