AKP'li Ensarioğlu: Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok

AKP Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşünmediğini belirterek "Yoluma emin adımlarla devam edeceğim" dedi.

Kısa Dalga - AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

X (Twitter) hesabından açıklama yapan Ensarioğlu, şöyle dedi:

"Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım.

Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz.

Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor. Tüm bu süreçte destek ve anlayış gösteren herkese teşekkür ederim."

Ne olmuştu?

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Sözcü TV’ye yaptığı açıklamada siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.

Ensarioğlu, “Sözlerimi özellikler yurt dışı kaynaklı PKK unsurları ve sosyal medyada dolaşan bir sürü başıboş insan çarpıttı, yargısız infaz yaptılar” dedi.

AKP’li Ensarioğlu, “Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı” ifadelerini kullandı.

Katıldığı yayınlarda “kim yapmış olabilir” sorusuna yanıtlar verdiğini, tahminlerini dile getirdiğini ifade eden Ensarioğlu, Narin cinayetine dair, “Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum. Soruşturma aşamasında ifadeler vardı bunların hepsi konuşuldu, ifadeler mahkeme tutanaklarına geçti ve bunlar ifşa oldu. Onun ötesinde bildiğim bir şey yok” diye konuştu.

Katledilen Narin’in yıllar öncesi vefat eden dedesi ile arkadaş olduğunun altını çizen AKP’li Ensarioğlu, “Siyasetçiyim diye yalan mı söylemem lazım” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tanıdığım bir aileyi ‘tanımıyorum’ mu diyeyim. ‘Tanımıyorum’ desem yalan söylemiş olacağım. Ailenin siyasi aidiyeti üzerinden yorumlar yapılıyor. Ailenin siyasi aidiyetinin ne kıymeti var? Hizbullahçı değil ama merkez sağda siyaset yapmış bir aile. Vahşi bir cinayette ailenin siyasi aidiyetinin ne kıymeti var? Benim ifadelerim samimi ifadeler.” (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri