Bahçeli, Dervişoğlu'nun fırlattığı ipi istedi: Makam odasına asacak!

Bahçeli, Dervişoğlu'nun kürsüden fırlattığı ipi istediği ve ipi MHP Genel Merkezi'ndeki makam odasına asacağı ileri sürüldü. Dervişoğlu yanıt verdi.

Kısa Dalga - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında, Cumhur İttifakı'na sert tepki gösterdi.

Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, PKK lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrıya tepki göstererek, kürsüden ip fırlattı:

"Buradan Devlet Bahçeli'ye sesleniyorum. Abdullah Öcalan'ı asamadınız ama bu büyük milletin hayallerini astınız. Siz bu milletin utanç duymasına sebep oldunuz. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz, geleceğine kastettiniz. Al şimdi bu ipi, baş köşede başının ucuna as!"

Bahçeli ipi istedi, makam odasına asacak

Dervişoğlu'nun hamlesi tartışılırken, Bahçeli'nin ip istediği ileri sürüldü.

MHP'nin yayın organı Bengü Türk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, canlı yayında "MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o urganı istedi ve Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi" ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu'ndan yanıt: 'Odasına urganı değil, konuşmamı assın'

İpin Bahçeli'ye verilip verilmeyeceği merak edilirken, İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi.

Halk TV'den Şeyma Paşayiğit'e konuşan Dervişoğlu, "Odasına urganı değil, konuşmamı assın" dedi.

İYİ Parti lideri, "Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm" dedi.

(Haber Merkezi)

Gündem Haberleri